Advertisement

Morutan Galatasaray : From The Scouting App Analysis Of Romanian Wonderkid Olimpiu Morutan : Fcsb başkanı becali'nin önceki maçlardaki performansını eleştirdiği ve takım içindeki yerini.

Morutan Galatasaray : From The Scouting App Analysis Of Romanian Wonderkid Olimpiu Morutan : Fcsb başkanı becali'nin önceki maçlardaki performansını eleştirdiği ve takım içindeki yerini.. Galatasaray teknik direktörü fatih terim, transfer konusunda açıklamalar yaptı. Psv karşısında alınan ağır mağlubiyetin ardından yönetimden acil olarak orta saha isteyen terim, romanya'dan bir ismi daha listesine yazdı. Scout önerisiyle gündeme gelen olimpiu morutan'a fatih terim'den yeşil ışık geldi. Hücum bölgesine bir transfer yapmak isteyen galatasaray, gündemine olimpiu morutan'ı aldı.olimpiu morutan: Alexandru cicaldau, sacha boey ve patrick van aanholt sonrası ilk hedef olarak fcsb'den olimpiu morutan'ı belirlemiş durumda.

Burak elmas ve ekibi, 22 yaşındaki oyuncu için fcsb'ye son olarak 8 milyon euro önerdi. Olimpiu morutan için girişimler sürüyor. Morutan da adım adım galatasaray'a yaklaşıyor. Of of of of ooooooooofffff 💛 🦁🚀💥👏. Galatasaray'da son dakika transfer haberi!

M66h Qhepqcsmm
M66h Qhepqcsmm from www.bloggazetesi.com
| amazi̇ng ski̇lls, dri̇bbli̇ng,goals | 2021 hdtwetter= @akdag5441 22 yaşındaki rumen futbolcu, transfer iddialarını galatasaray haberleriyle ilgili bir şey bilmiyorum ama benimle ilgilenmeleri. Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferine adeta ramak kaldı. According to nico schira, morutan to galatasaray is confirmed. #son #dakika #galatasaray #transfer #haberi #morutan #yüzde #99 #bitti Forvetin arkası ve sağ kanat gibi. Becali'nin isteğiyle galatasaray'ın önerdiği fiyat arasında çok büyük fark yok. şeklinde demeç vermişti. Olimpiu morutan'ın son durumu hakkında bilgilendirme yapan terim, yüksek maaşa sahip radamel falcao ve sofiane feghouli'ye bir teklif olmadığını söyledi.

Bu videoda, galatasaray'ın gündemindeki olimpiu morutan'ın fm 21 pr.

#galatasaray #psv #özet #transfer2021 #morutan #cicaldau #boey Oli̇mpi̇u morutan | welcome to galatasaray? Olimpiu morutan için girişimler sürüyor. Alexandru cicaldau, sacha boey ve patrick van aanholt sonrası ilk hedef olarak fcsb'den olimpiu morutan'ı belirlemiş durumda. 'galatasaray'a transfer olmak isterim'olimpiu moru. Cicaldau'yu daha çok 8 numara gibi düşünen fatih terim yönetime forvet arkası için olimpiu morutan'ın ismini vermişti. Fcsb'nin hem sahibi hem de başkanı konumundaki gigi becali'nin transfer için anlaşma sağlandığını ifade ettiği belirtilmekte. Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan olimpiu morutan'dan flaş açıklamalar geldi. According to nico schira, morutan to galatasaray is confirmed. Transfer gündemimizde yer aldığı iddia edilen morutan. Olimpiu morutan | welcome to galatasaray? 'galatasaray'a transfer olursam mutlu olurum'. Morutan ve cicaldau'nun potansiyeli oldukça yüksek.

Morutan'ın galatasaray'a gitmesi kariyeri açısından büyük bir adım olur. Oli̇mpi̇u morutan | welcome to galatasaray? Becali'nin isteğiyle galatasaray'ın önerdiği fiyat arasında çok büyük fark yok. şeklinde demeç vermişti. Alexandru cicaldau, sacha boey ve patrick van aanholt sonrası ilk hedef olarak fcsb'den olimpiu morutan'ı belirlemiş durumda. Forvetin arkası ve sağ kanat gibi.

R3nvymyki5 Uim
R3nvymyki5 Uim from s.iw.ro
Fcsb başkanı becali, galatasaray'ın peşinde olduğu morutan için (%99 galatasaray'da ifadelerini kullandı galatasaray a transferde müjdeli bir haber …. I hope we didnt pay 10 million for him, thats way too overpriced. 'galatasaray'a transfer olmak isterim'olimpiu moru. Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferine adeta ramak kaldı. Oli̇mpi̇u morutan | welcome to galatasaray? #galatasaray #transfer #transferhaberleri galatasaray,morutan,morutan galatasaray,rachid ghezzal,cicaldau,sacha boey,morutan,galatasaray transfer,galatasaray. 22 yaşındaki rumen futbolcu, transfer iddialarını galatasaray haberleriyle ilgili bir şey bilmiyorum ama benimle ilgilenmeleri. Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu.

Bu videoda, galatasaray'ın gündemindeki olimpiu morutan'ın fm 21 pr.

'galatasaray'a transfer olursam mutlu olurum'. The best skills and goals of olimpiu moruta, which galatasaray tried to transfer.subscribe to my channel : 22 yaşındaki rumen futbolcu, transfer iddialarını galatasaray haberleriyle ilgili bir şey bilmiyorum ama benimle ilgilenmeleri. Geçtiğimiz günlerde romanya basını galatasaray. Galatasaray'da son dakika transfer haberi! Fcsb başkanı becali'nin önceki maçlardaki performansını eleştirdiği ve takım içindeki yerini. Fcsb'nin hem sahibi hem de başkanı konumundaki gigi becali'nin transfer için anlaşma sağlandığını ifade ettiği belirtilmekte. #galatasaray #psv #özet #transfer2021 #morutan #cicaldau #boey Morutan'ın galatasaray'a gitmesi kariyeri açısından büyük bir adım olur. Olimpiu morutan & galatasaray, potansiyelde uç nokta. Olimpiu morutan için girişimler sürüyor. According to nico schira, morutan to galatasaray is confirmed. | amazi̇ng ski̇lls, dri̇bbli̇ng,goals | 2021 hdtwetter= @akdag5441

I hope we didnt pay 10 million for him, thats way too overpriced. Burak elmas ve ekibi, 22 yaşındaki oyuncu için fcsb'ye son olarak 8 milyon euro önerdi. Scout önerisiyle gündeme gelen olimpiu morutan'a fatih terim'den yeşil ışık geldi. Morutan'ın galatasaray'a gitmesi kariyeri açısından büyük bir adım olur. Olimpiu morutan & galatasaray, potansiyelde uç nokta.

Galatasaray In Morutan La Anlastigi Iddia Edildi Tum Spor Haber
Galatasaray In Morutan La Anlastigi Iddia Edildi Tum Spor Haber from i11.haber7.net
Morutan'ın galatasaray'a gitmesi kariyeri açısından büyük bir adım olur. Forvetin arkası ve sağ kanat gibi. Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren galatasaray ; Herkese yeniden selamlar bir başka football manager 2021 videosuyla sizlerle birlikteyim. Bu 3 romanyalı futbolcu da, bugünün değil, transfer döneminin ilk gününden bu yana konuşulan isimler. Alexandru cicaldau, sacha boey ve patrick van aanholt sonrası ilk hedef olarak fcsb'den olimpiu morutan'ı belirlemiş durumda. Son dakika haberi… galatasaray'ın fcsb'den transferi adına büyük uğraş verdiği olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, transfer görüşmeleri adına i̇stanbul'a geliyor. | amazing skills, dribbling, goals | 2021 hdtwitter:

Orta sahaya cicaldau'yu transfer eden galatasaray, transferde frene basmıyor.

'galatasaray'a transfer olmak isterim'olimpiu moru. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği morutan için futbolcunun menajerinden yeni bir açıklama geldi. Psv karşısında alınan ağır mağlubiyetin ardından yönetimden acil olarak orta saha isteyen terim, romanya'dan bir ismi daha listesine yazdı. Son dakika haberi… galatasaray'ın fcsb'den transferi adına büyük uğraş verdiği olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, transfer görüşmeleri adına i̇stanbul'a geliyor. Cicaldau'yu daha çok 8 numara gibi düşünen fatih terim yönetime forvet arkası için olimpiu morutan'ın ismini vermişti. Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan olimpiu morutan'dan flaş açıklamalar geldi. 22 yaşındaki rumen futbolcu, transfer iddialarını galatasaray haberleriyle ilgili bir şey bilmiyorum ama benimle ilgilenmeleri. Galatasaray'da son dakika transfer haberi! Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren galatasaray ; 6/7 mill is a good price. #galatasaray #psv #özet #transfer2021 #morutan #cicaldau #boey Scout önerisiyle gündeme gelen olimpiu morutan'a fatih terim'den yeşil ışık geldi. 'galatasaray'a transfer olursam mutlu olurum'.

Forvetin arkası ve sağ kanat gibi morutan. Geçtiğimiz günlerde romanya basını galatasaray.

Posting Komentar

0 Komentar